Presentació de la web de Plásticos Raer, SA Plásticos Raer, SA: Líders en el sector de la injecció de plàstics

PLÁSTICOS RAER, SA

AVDA. SANT JULIÀ 101-111
Logotip ISO 9001:2000POLÍGON INDUSTRIAL CONGOST
08403 GRANOLLERS
BARCELONA (ESPANYA)

Tel. (+34) 93 840 53 50
Fax (+34) 93 840 10 20
info@plasticosraer.es

DESCARREGAR MAPA Fotografia de l'interior de l'empresa Plásticos Raer, SA Mostra de les instal·lacions de l’empresa Plásticos Raer, SA

EMPRESA

PLÁSTICOS RAER SA posa a la seva disposició una experiència de més de 35 anys com a fabricant de peces de plàstic per injecció per a diversos sectors industrials: perfumeria, cosmètica i sector clínic, entre d’altres. Situada a l’estratègica àrea industrial de Barcelona, compta amb unes instal·lacions modernes de més de 4.300 m2 i amb una tecnologia d’última generació. Tot això permet oferir-li un servei de màxima qualitat que compleix estrictament la normativa ISO 9001.

Vostè obtindrà un servei personalitzat, integral i adaptat a les seves necessitats. Amb aquest objectiu, es desenvolupen totes les fases del procés de fabricació: disseny i concepció del producte, creació del motlle, injecció del plàstic al motlle, muntatge i acabat, i control de qualitat al laboratori.

Gràcies a un equip humà altament qualificat i a una inversió contínua en recursos productius i en recerca i desenvolupament, PLÁSTICOS RAER, SA és una empresa de primera línia en el sector que compta amb la confiança de clients d’arreu del món.

Fotografia exterior de l’empresa Plásticos Raer, SA